Sommartrender 2015

Sommaren är här och det är nog ingen som märkt något annat. När det kommer till modet så har det blivit allt fler som hänger på trenderna för att lyfta sin personlighet och sommaren 2015 har mycket att bjuda på. 

Ja, nu har de flesta lagt jobbet på hyllan och tagit semester. Detta betyder dock inte att man tar semester från modetrenderna, utan kanske tvärt om att man funderar en extra gång på hur man ser ut. När det kommer till mode så är det något som har vuxit sig allt starkare hos allt fler. Och kanske är det så att vi har ett större behov av att visa upp oss snabbare när världen spinner på i allt snabbare takt. Vi  har tidigare skrivit om mode får plats i hemmet, och det är verkligen en självklarhet. För det blir även allt viktigare att när man väl kommer hem från dagens alla intryck att man kommer hem till ett hem som speglar en själv så man kan koppla av så bra som möjligt.

Platå, vida byxor och pasteller

4903138-fashionable-platform-red-pumpsJa, sommaren kommer även detta år i ljusa svala färger. Men vad som kanske är annorlunda är att det är något hårdare än innan. Nu ska vi ha mer ringar, vi ska ha högre platå på våra skor och en lite mer grungig look som signalerar att vi är tuffa. Våra solglasögon får även ta plats. Men det som kanske utmärker sommarens mode mest är som sr.se skriver: klänningen. För klänningen kan man oavsett tillställning dra över sig och vara perfekt. Sedan gäller det att efter sin egen stil välja typ av klänning. För nu är vi inne i 2015 och då är det viktigt att vi även visa upp oss själva och vem vi är för att inte bara dölja oss bakom ännu en trend.