Justin Biebers aprilskämt

Justin Bieber är en världsstjärna med många fans i olika länder. Det är nog ingen av dem som undgått att märka kärleken som Bieber numera har till en alldeles speciell tjej, och att han gillar att pranka (skoja med) folk i sin närhet samt sina följare. 2019 var det dags för ett nytt aprilskämt och det tog verkligen priset.

Justin Bieber blev känd redan som liten grabb när han spelade in sig själv sjungandes och sedan la ut filmerna på Youtube. Hans mamma var väldigt uppmuntrande till att han skulle följa sin dröm; nämligen en karriär inom musikvärlden. Och nu i efterhand så kan vi endast tacka mamma Bieber och Justin för att de följde sin magkänsla. Sedan han slog igenom med hitten ”Baby” har han lyckats skapa rubriker och skapat trender mer än kanske någon annan artist! I följande lista kan du läsa om några av hans mest kända rubriker som Justin piercade näsan nyligen eller:

  • Justin Bieber och Hailey Baldwin väntar barn (prank)
  • Världsstjärnan gifter sig
  • Justin Bieber tar en paus från sångkarriären

 

Justin Bieber och Hailey Baldwin

Justin Bieber och Hailey Baldwin hade känt varandra länge innan de tog steget att faktiskt ge kärleken en chans. Det var något som visade sig vara ett riktigt lyckat beslut och en del var kanske inte så chockade när Justin Bieber la upp en bild på ett ultraljud den första april 2019. Det var dock ett skämt, och även om en del fans blev upprörda och ledsna när sanningen kom fram så är det här något som man verkligen hade kunnat vänta sig av Bieber.

Vad ska komma härnäst?

Den här artisten och underhållaren slutar inte förvåna oss med vad han hittar på, så det kommer självklart bli spännande att se vad han ska hitta på härnäst. Skaffa en valp kanske, om man tittar på bilden från ultraljudet som lades upp lite senare. Där har han skrivit att de väntar… ett aprilskämt! Men på bilden kunde man se en liten mops som var inklistrad där istället för ett litet foster. Oavsett vad som händer finns det all rätt i världen att hoppas på lite ny musik.