Piercing hype efter Bieber & Kendall

Piercing hype efter Bieber & Kendall

Chockade var fansen när Stockholms-aktuella Justin Bieber visade upp sitt nya kroppssmycke: en näspiercing, och det var både glada och besvikna miner. Men Justin satte även ribban för det som nu är sommarens största trend: piercing och tatueringar. Även supermodellen Kendall Jenner har nu visat upp en piercing, hennes i ena bröstvårtan, och även hon fick media att explodera av intresse för smycket. Brittiska Mirror skrev:

The model and reality star opted to go without both her makeup and her bra as she enjoyed Men’s Fashion Week in the French capital. Model-of-the-moment Kendall, 20, revealed she was without some decent underwear by flashing her nipple piercing in the satin gown.

Översatt: modellen och tv-stjärnan går utan både smink och underkläder på männens modevecka i Frankrikes huvudstad. Kendall, 20, avslöjar med det också att hennes bröst bär en piercing, under det genomskinliga tyget.

Vill du följa trenden? Du är inte ensam. Allt fler svenska ungdomar uppsöker nu en piercing-studio för att efterlikna sina idoler men det är viktigt att vara försiktig med ingreppet och välja en studio som vet vad de håller på med. Är du det minsta osäker på om du verkligen ska göra hål i kroppen bör du först testa en fejk-piercing, som till exempel de som finns att beställa på https://rockflame.com/.

För även om en piercing inte är riktigt lika svårt att bli av med som en tatuering är det många som ångrar sig, och då kommer hålet alltid att påminna dig om vad som hänt. Numera går det i och för sig att lasra bort tatueringar, men det gör ont och lämnar ändå spår – helt kommer det aldrig försvinna. Därför är det viktigt att verkligen vara hundra procent säker på att en tatuering eller piercing verkligen är vad du vill göra.