Trendigt med stövlar

Det är inte bara höstregnet som gjort att stövlarna har sålt i rekordantal i år utan även en moderiktig efterfrågan finns på de vattentäta och höga stövlarna. Trycket ökar och modevärlden anammar dem praktiska stövlarna och utvecklar dessa till moderiktiga skor som eftertraktas. På Stureplan kan man bland annat se tjejer med rena gummistövlar som aldrig har sett regn eller lera. Det är inte bara modevärlden som har ett tryck efter stövlar utan också de som faktiskt behöver dem:

Vi har fått väldigt mycket regn och det är stor risk för översvämning. Men för Eddies del är det ju bara roligt. Han älskar att vara ute i regnet, ler Camilla och vänder på ett antal stövlar för att senare konstatera att hans storlek är slutsåld.

Första tecknet för de flesta att en vara går åt är just att den vanligaste storleken försvinner, exempelvis är storlek 38 en vanlig storlek hos kvinnor och därför försvinner dessa först. Det gäller då att ligga steget före som leverantör och beställa ett större antal av den eftertraktade stöveln.

Praktiskt och moderiktigt

Med årstiderna kommer det och går trender och just stövlar är en sådan som är en trogen tjänare varje år, dock har de inte funnits i samma form och färg som de gör nu. Det har helt klart blivit en annorlunda marknad och ger oss nya innovativa och snygga stövlar som samtidigt fyller en funktion. Ett par snygga stövlar är inte alls svårt att hitta och Tretorn gör båda fodrade vinterstövlar och stövlar för att vandra i skog och mark. För barnen finns det nu lite roligare färger och mönster på medan de vuxna får välja mellan vanliga klassiska stövlar eller ett par riktigt snyggt stylade.