Tre viktiga måsten i sommar

Vi är mitt i sommaren, och enligt SMHI kommer den sommarvärme som omfamnat vårt avlånga land att stanna i minst 10 dagar till. Härligt säger vi, och tackar vädergudarna för att de inte glömmer bort detta mörka land vi kallar för Sverige.

Sommarvärmen kommer såklart också med ett sommarmode, och det innebär att vi vanligen svart- och påklädda svenskar måste göra lite justeringar i vårt mode. För att det ska bli enkelt för dig att passa in i denna värme har vi  tagit fram tre måsten att ha i garderoben när plusgraderna står över 25.

  • Solglasögon. Solglasögonen blir den viktigaste accessoaren på sommaren. Dessa ska du kunna ha på dig när som helst, var som helst – och de ska spegla vem du är. Ett säkert kort är att köpa ett par ray-ban, de fungerar oavsett modell. Vill du vara riktigt trendig ska du välja ett par runda bågar. Tänk John Lennon, så kan du inte misslyckas. Vad gäller färg är det helt valfritt. Svarta eller färgglada spelar ingen roll!
  • Skor! Skor är svårt när det är varmt ute. Just nu är det sneakersmode över hela världen, och främst är det Nike som man ser på stan. Men när det är varmt ute är det inte jätteskönt att vandra runt i ett par varma sneakers. Det du kan göra då är att köpa ett par trendiga tygskor, gärna med något roligt mönster på eller i en spännande färg. I år är skornas år, och de ska gärna sticka ut lite. Kolla in nya skor på Footmall.se så hittar du snart ett par som passar.
  • Sjalar! När det är varmt ute är det skönt att bara gå i shorts och t-shirt, men det kan lätt kännas lite tråkigt. Det du kan göra då är att ta en sjal och knyta runt håret, någonting som har blivit väldigt populärt de senaste veckorna. Precis som med skorna är det här smart att välja en sjal med mönster eller färg. Den ska fungera som en detalj, och sticka ut lite. Sen är den bra på så vis att du inte bränner hårbotten i solen också.

Vad gäller sminket är det naturligt med inslag av starka färger som gäller kolla in artikeln i Elle här och inspireras.Vill du veta hur du får matchande lockar till detta, kolla in här. Glad sommar!