Skaffa pool till karantänslivet

Skaffa pool till karantänslivet

När corona fortsätter sin utbredning i samhället förstår vi allt mer att karantänlivet och isoleringen kommer att hålla i sig. I och med det rustar vi oss för hemmalivet, inte minst under sommaren när hemester är mer aktuellt än någonsin. Med en pool blir hemmalivet roligare och mer aktivt.

Det finns många ställen att köpa pool och pooltillbehör på, såsom Gardenstore. Här kan du även köpa till en poolrobot som rengör din pool in i minsta vrå. En pool ger mer aktivitet när du är hemma och ni kan ha mindre poolpartyn utomhus, något som inte riskerar smitta lika mycket. Dessutom är hemester numera en trend, enligt en artikel i Sydsvenskan.

 

Många fick nog en känsla av att den sol och värme de annars letat upp vid Medelhavet nu går att få hemma

 

Maxa mysfaktorn till poolhänget

När det är dags för poolhäng finns det massor att använda för att maxa mysfaktorn och få alla att trivas. Att lägga in poolleksaker och ha en mindre barnpool fylld med is så att drickan är iskall är bara några saker att nämna. Poolpartyt lär dröja sig kvar ända in på kvällskvisten så maxa belysningen med lyktor, rislampor och LED-lampor.

Med en poolrobot som nämns ovan blir poolen alltid fräsch att hoppa in i. Den är också bra för att rengöra poolen innan badsäsongen och efter, så att poolen är fräsch lagom till nästa år. Med enkel och snabb rengöring kan du hålla flera poolpartyn utomhus utan att riskera corona bland dina gäster. Vad kan vara bättre att göra under karantänen än att hoppa i ett svalt och blått vatten och ha lite kul när resten av världen står helt stilla?