Så ser smyckestrenderna ut 2021

Så ser smyckestrenderna ut 2021

Ädelstenar, grova chunky kedjor och silversmycken är bara några av årets stora smyckestrender. Smycken tillsammans med olika plagg kan verkligen göra stordåd. Låt dig inspireras av de senaste trenderna när du ska investera i nya smycken men tänk på att välja smycken som går i linje med din stil.

Smycken är fantastiska att använda om du vill förstärka din stil. De kan vara det som behövs för att en look ska bli komplett. Att ha en smyckesgarderob med olika typer av smycken som är i enlighet med din stil är väldigt användbart. Investera i klassiska halsband, ringar och örhängen om du vill ha en bra bas. Sedan kan du komplettera basen med de senaste trenderna.

Smycketrender 2021:

  • Silversmycken
  • Pärlor
  • Långa örhängen
  • Grova kedjor
  • Kristaller och stenar
  • Smycken med logotyper

Pärlor är alltid trendigt

Pärlor, grövre kedjor, kristaller och silversmycken är några av årets stora trender. Under hösten regerar framförallt pärlor och kedjor tillsammans med olika silversmycken. Tänk maxade armband och överdimensionerade kedjor i silver. Guld har fått ta ett kliv tillbaka för att släppa fram silvret i rampljuset. En chunky kedja kan du antingen bära ensam eller tillsammans med andra kedjor som är smalare. Pärlor är en riktig klassiker som har fått ett rejält uppsving det här året. Alla olika typer av pärlor är inne. Att maxa antal smycken som har pärlor är helt rätt att göra. Pärlhalsband, armband och örhängen tillsammans är ett klassiskt och säkert kort.

Långa smycken har gjort återtåg

Stenar och kristaller är något som verkligen har slagit igenom stort det här året. Det syns på allt från örhängen till broscher. Kristaller och olika färgglada stenar är perfekt om du vill liva upp höstmörkret lite extra. Oavsett vilken kvalité på stenarna har är det helt rätt att bära. Kortare halsband har varit på tapeten ett tag men nu syns även långa halsband. Du kan absolut bära ett halsband som sträcker sig ner mot naveln. Kombinera ett långt halsband med snygga örhängen. Även långa örhängen syns det mycket av, speciellt under hösten. Bär gärna ett par som verkligen syns och drar blickarna till sig. Örhängena får gärna gå ända ner mot axeln. Att bära statement smycken som talar ett tydligt språk är väldigt trendigt. Sådana smycken kan du med fördel bära till kläder som är mer neutrala. Olika smycken med logotyper är också en smyckestrend i år. Ett diskret silverörhänge med en logotyp är helt perfekt.

Matcha smyckena med kläderna för bäst effekt

För att smycken ska komma till sin fulla rätt är det bästa att försöka matcha dem med kläderna du bär. Stora smycken som tar mycket plats passar bäst till kläder i neutrala färger. Sådan smycken passar även perfekt att bära när det är dags för fest. Till vardags fungerar alltid pärlor, nätta silversmycken och eleganta armband. Investera i smycken som du vet du kommer vilja använda. Inspireras av trender men bär inget bara för att det är en trend. Med smycken går det i princip inte att göra fel.