Så ser hårtrenderna ut 2021

Hårtrenderna för 2021 domineras av sidbena, lugg och naturliga lockar. Frisyrer som hockeyfrillan, kort-kort och bob är glödheta. För att få till en bra frisyr är det viktigt att använda bra stylingprodukter.

Varje år kommer det nya hårtrender och i år är inget undantag. Något som aldrig går ur tiden är glansiga hårlängder och ett välmående hår och i år är det extra trendigt med skinande hår. För att få ett snyggt glansigt hår behöver du ta väl hand om det med bra produkter. Schampo, balsam och inpackning är basen som du behöver men sedan ska du också investera i bra stylingprodukter. Om du behöver nya stylingprodukter måste du testa dessa hos https://jolie.se/produkt-kategori/harvard/harstyling/ som både kan appliceras i torrt och handdukstorkat hår. Prova dig fram till vilka produkter som funkar bäst i ditt hår. Vill du ha en sidbena är en stylingkräm som ger extra struktur perfekt eller om volym är ditt primära fokus ska du köpa en volymspray.

Hårprodukter som är bra att ha:

  • Schampo
  • Balsam
  • Hårinpackning
  • Hårolja
  • Stylingprodukter

Trendiga frisyrer 2021

Om du är sugen på en ny frisyr finns det flera snygga trendiga frisyrer både för kort, mellanlångt och långt hår att inspireras av. Generellt är sidbena, naturliga lockar och lugg något som präglar 2021. Har du långt hår kan du satsa på en välkammad sidbena eller lugg, gärna med naturliga lockar. Har du rakt hår kanske det är läge att permanenta ditt hår. Överdrivet långt hår är också något som är trendigt, då kanske du inte behöver klippa dig alls. För mellanlångt hår är årets trendfrisyrer slarvig bob, hockeyfrilla eller en lång page. För en slarvig look ska du satsa på en saltvattenspray, den framhäver även naturliga lockar. Om du länge har funderat över att klippa dig kort är detta det perfekta tillfället. Pixie-frisyrer är glödheta i år. Det är en frisyr som har lite kortare hår på sidorna och där bak och längre hår på toppen av huvudet samt en liten lugg närmast ansiktet. Annars är en trendig extra kort frisyr perfekt att ha nu i vår och sommar.