Köp kul klappar i jul

Köp kul klappar i jul

Julen nalkas med stormsteg och med det kommer det obligatoriska julklappsinhandlandet. Om du tycker att det är lika knepigt varje år är du verkligen inte ensam. Dina föräldrar har redan allt, dina kompisar likaså och du har inte helt pejlat in ditt nya kärleksintresses preferenser.

Hav dock förtröstan! Du kan faktiskt klara julen med glans om du istället för att fokusera på vad dina nära och kära behöver går in för att bjuda på humor. Genom att handla kul julklappar hos Varuhus1 ger du bort glädjande saker med glimten i ögat och dessutom ligger det helt rätt i tiden.

Satsa på julteman

Ända sedan Colin Firth dök upp i den episkt fula jultröjan i Bridget Jones dagbok har även svenskarna inspirerats av den anglosaxiska traditionen. Följ trenden genom att ge bort kalsonger med jultryck, tofflor formade som tomtar eller en röd tröja med en enorm, glad ren. Du kan också köpa kuddar och fickpluntor med julmotiv, salt- och pepparkar på släde eller varför inte en julhalsduk med belysning? Har du en kompis som stoltserar med sitt trendiga skägg och lägger mycket tid på det? Då behöver han säkert lite julpynt åt det, bestående av julgranskulor och figurer i miniatyr som sätts fast med små klämmor!

Roligt och praktiskt

Humor är en egenskap som uppfattas som attraktiv av många människor. Skaffa några klappar till kärleken som är användbara men också manar till skratt, till exempel en toalettpappershållare i smide som är formad som ett får eller en katt. Glöm inte heller din närmaste familj! En sminkborst-hållare formad som en döskalle kan till och med mana fram ett leende hos dina hårdrockande tonåringar och badbomber som innehåller små rymdgubbar kommer överraska ung som gammal. Bjud på humor i jul, det är mer behövligt än någonsin och är lika kul för givaren som mottagaren!