Inred med årets hetaste trender

Trender inom inredning kommer och går och det är kanske inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Vi har tagit reda på det senaste och vet nu vad som gäller för att du sak få det trendigaste hemmet där du och hela familjen kommer kunna trivas.

En av de absolut hetaste trenderna vi har som kommer att hålla i sig länge framöver är ett hållbart miljötänk. Med detta menar vi att du köper varor som är utvecklade av företag med som producerat sina produkter miljövänligt såsom Decor of Sweden vars alla posters och tavlor är printade på miljövänligt papper. En bättre och grönare inredning kommer göra susen för ditt klimatsamvete. Dekorera även med vackra blommor för en extra känsla av natur som dessutom renar luften i ditt hem.

Färgerna som gäller

I sann miljöanda är det naturfärger och naturmaterial som gäller. Tänk färger såsom grönt, brunt, beige och vitt som andas natur men piffa gärna till med en lite färgklick i form av någon kudde eller pläd någonstans. Även höstliga färger såsom brunt och rött har vi sett mycket av under de senast inredningsmässorna. Ett tips är att ha lite mörkare färger i sovrummet som skapar en lugn och avslappnande miljö och sedan ha lite ljusare färger som bjuder inte till att umgås i vardagsrummet. Var inte rädd för att mixa med olika färger i samma rum. Låt tre av väggarna vara vita medan en är beige.

Runda former för ett mjukare rum

Runda former på bord och avlastningsytor ger rummet en mjukare känsla. Dessutom är det skönt att slippa vassa hörn du kan gå in i. Satsa på ett stort runt bord i köket som du dukar upp med vackra runda tallrikar. Detta ser inbjudande ut och du kommer definitivt att imponera på dina gäster.