Hårtrender och frisyrer som gäller 2018

Under 2018 är det en mängd olika frisyrer och färger som är trendiga. Det spelar ingen roll om du är ute efter en kort eller lång frisyr. Det gäller bara att hitta det som passar dig bäst. Läs mer om hårtrender och frisyrer som gäller 2018.

För dig som vill göra något nytt med eller bara fräscha till håret i år så finns det massor av inspiration att få. Det trendigaste just nu är att plocka fram det som just du passar i, trender på individnivå helt enkelt. Rådfråga och boka tid hos en bra frisör i Stockholm exempelvis, och kom ett steg närmare det nya och fräscha du. 

Långt och kort hår

I år är alla olika längder på håret helrätt. Men vad anses som mest trendigt när det kommer till långa och korta frisyrer? När det kommer till långt hår ska det gärna vara mjukt uppklippt och rundat, benan får du gärna variera. När det kommer till kort hår är det inne med rakat, pixiefrisyrer, page, loob och bob, skriver Damernas Värld om i en artikel.

Kort och svallig lugg

Även luggen är supertrendig just nu. Både den svalliga slarviga längre luggen, den sidokammade luggen och microluggen som är både futuristisk och expressiv, dock kräver denna typ av lugg mer styling.

”Här krävs en del styling för att hålla ordning på luggen- att låta håret självtorka är ingen bra idé. Bra stylingprodukter och fön eller plattång kommer vara dina bästa vänner för att styla micro-luggen”, skriver Expressen i en artikel.

Andra hårtrender

Fler hårtrender är lockar i alla dess former, hårband och diadem, glammig volym, scrunchies, flätor, guldblont hår och weetlook. Vad skulle du vilka testa? Läs mer och inspireras i denna artikel.