Handla din väska hos Saddler

Läder är ett tidlöst material – och det av en anledning. Det är för det första slitstarkt och hållbart. Det har dessutom överlevt alla modetrender genom historien och blir bara vackrare med åren. Det är något som gör läder till ett fantastiskt material för väskor och accessoarer.

På https://www.saddler.se/dam/vaskor kan du hitta moderiktiga och stilrena väskor i läder. Lädret som används från Saddler-produkter kommer endast i form av restprodukter från livsmedelsbranschen. De jobbar dessutom aktivt med att minimera produktionens klimatpåverkan, så att du kan känna dig trygg i att din väska skapats på ett sjyst sätt, ofta med återvunnet material.

Fokusera på dig själv, snarare än trender

En fördel med läderväskor i jämförelse med andra typer av väskor, är att de aldrig går ur tiden. På tekniska museets hemsida kan man läsa:

”Världens äldsta lädersko hittades 2010 i en grotta i Armenien. Den är cirka 5 500 år gammal.”

Detta tidlösa material designas alltså med traditionella och väl beprövade metoder, men samtidigt med anpassningar som gör processen mer miljövänlig. Vill du investera i en väska som inte kommer vara ”ute” om ett halvår bör du alltså se över utbudet hos Saddler. Välj en väska som representerar dig, inte någon annan.

Välj rätt typ av väska

När du ska köpa ny väska bör du först se över vad den ska användas till. Det finns väskor för laptops, kuvertväskor, axelremsväskor och toteväskor för att nämna ett fåtal. Det finns inget rätt eller fel att göra här, utan det handlar om vad som känns mest praktiskt och vad du tycker är snyggast.