Ge dig själv ett hemmaspa

För att unna dig en härlig skönhetsbehandling behöver du inte alltid ta dig till en salong. I hemmets lugna vrå går det minst lika bra att bleka både tänder, ta ett fotbad eller lägga en ansiktsmask. Stäng av omvärlden och ta hand om dig själv en stund!

Skönhetsindustrin har verkligen gått framåt vad gäller möjligheten att få oss att må bra. Ett sätt är att bättra på leendet och kosta på dig en tandblekning. Du behöver inte längre sitta hos tandläkaren utan det går lika bra att göra det hemma hos dig själv. Besök https://www.dentway.se/ där du både får råd och tryggt kan handla produkter för bästa tandblekning.

”Mat som färgar mycket är bland annat: blåbär, färgat godis, rödvin, kaffe och tobak.” läs mer här.

Fördelar med att bleka hemma

Idag är det som tur är tryggare än någonsin att bleka tänder hemma och det finns fler fördelar. Du sparar både tid och pengar och du har även ”händerna fria” att ägna dig åt annat under tiden. Att passa tider hos tandläkaren behöver du inte heller, du bleker när du själv har tid. Att unna dig ett hemmaspa ger dig nästan lika många möjligheter som att åka iväg. I det egna badrummet kan du finna både lugn, ro och tid att ta hand om fötterna med ett skönt fotbad. Dämpa belysningen, tänd ett ljus och ta det lugnt!

Du är viktig!

Du vet att det är viktigt att prioritera dig själv och kanske räcker inte tiden alltid till? En avkopplande stund hemma med olika behandlingar är ett perfekt sätt att ge dig själv omtanke. Passa på att lägg en hårinpackning, färga brynen eller lacka naglarna med en härlig färg.