Fyll på med höstmode

Äntligen är hästen här, den årstid som man med säkerhet kan säga är den mest moderiktiga årstiden. Äntligen kan vi dra på oss lite mer kläder, jobba med lager på lager och dessutom få använda oss av massor av fina accessoarer! Våra främsta modeförebilder under hösten är de från New York, tänk Blair Waldorf i Gossip Girl som glider fram längs gatorna på Upper East Side i sina fullkomligt magnifika höstkläder. Vad ska du tänka på när du fyller din höstgarderob?

  • Du måste ha minst en riktigt snygg kappa eller grövre jacka – inte bara för att hålla kylan ute utan för att addera den där extra stilfaktorn! Ha en lite ledigare och en lite mer uppklädd så kan du vara varm när som!
  • Halsdukar, mössor och handskar är sådant som hör hösten till, du vill inte vara utan dessa saker som både är snygga och mysiga! Tänk dig bara att få burra ner ansiktet riktigt ordentligt i en stor fluffig halsduk…
  • Accessoarerna är allt! Se till att ladda upp med ordentligt med olika armband, halsband, ringar, klockor och annat, för att riktigt glänsa i höstmörkret! Ett tips är att kika in på Misterbling.se där du garanterat hittar smycken som du tycker om!
  • Tänk på mönster och textur! På hösten är det fint med bland annat rutigt och kläder med skinndetaljer, om du vill ha lite shoppinginspiration för just rutigt och kanske några spännande skor med en rejäl sula som klarar även det jobbigaste underkylda regnet, ja då ska du titta in här.
  • Hösten innebär ju allt som oftast en hel del regn och rusk. Så vi tycker att du ska skaffa dig ett snyggt och modernt paraply som du kan ha med dig för att undvika att bli blöt i höststormen! De som är mest praktiska är ju de hopfällbara som enkelt ryms i väskan, men de snyggaste tycker vi ändå är de med fina trähandtag och en mörkblå färg.
  • Faktiskt så har gummistövlar blivit något av ett modeplagg de senaste åren, och inte bara någonting som små barn har på sig! Vill du inte riktigt gå hela vägen dit men vill ändå ha stövlar så rekommenderar vi ett par i ridstövelsmodell!