De perfekta smyckena

De flesta av oss har ett behov och ett intresse av att piffa till oss och känna oss lite extra fina ibland. Detta intresse gör sig inte minst påmint under speciella tillfällen som jul, nyår, midsommar, bröllop etcetera. Nu under sommaren är det många som ska iväg på semesterresor, bröllop, dop och andra firanden av olika slag och det är därför inte konstigt att både kläd- och smyckeförsäljningen har en tendens att öka vid just den här tiden på året.

Pärlhalsband i skrin

Snö mitt i sommaren?

Snö of Sweden är smycketillverkaren som firar tio år i modebranschen och smyckeindustrin i år, 2012. Lena Jonsson Näslund som är grundare till företaget hade en önskan att skapa vackra, glamourösa smycken med det lilla extra, utan att de skulle kosta en förmögenhet. Det började med att Lena designade ett vackert halsband som en present till sin bästa väninna. Ett halsband som idag är känt över hela Europa och dessutom pryder många kvinnors halsar idag. Snö of Sweden är kända för att skapa vackra, enkla smycken av naturliga stenar och pärlor som passar alla typer av kvinnor i alla olika åldrar och stilar.

Snö av Sweden började med ett halsband men idag finns det över 5000 olika designers på både

•    Halsband
•    Armband
•    Örhängen och
•    Ringar

Klassiska smycken som Snö of Sweden fungerar nästan alltid både som present och som accessoar eftersom denna typ av trend antagligen aldrig går ur tiden eller blir omodern. Oavsett om man ska på bröllop, nyårsparty eller vill ge bort en liten ask med smycke som gåva till en vän så fungerar denna typ av vackra smycken. Vem skulle inte vilja ha ett par vackert glittrande örhängen i örsnibbarna när man sitter på den där romantiska dejten, står framme vid altaret för att säga Ja eller ska på den där fantastiskt påkostade och glamourösa festen.

När man inte nöjer sig med krimskrams från ”H&M” eller ”Ur & Penn” men heller inte har råd med diamanter eller guldsmycken för tusentals kronor så passar smycken som Snö of Sweden perfekt. Med en relativt låg prisklass är dessa smycken något som de flesta kan ta sig råd med utan att behöva tumma på kvaliteten.