Bra skor till barn

Ett stort intresse för mode startar ofta när man är barn, det är då man får upp ögonen för mycket som man senare kommer ägna stor del av livet till. Det är här som ens flicka eller pojke inser att skor är det viktigaste man kan lägga pengar på, eller om man bara behöver ett par för att må bra. Det är dock inte alltid lätt att hitta fina och bra skor till sina barn.

Det som man ibland kan brottas med som förälder är att barnskor, och kläder för den delen, ofta ser för så att säga vuxna ut. Det man klär sina barn med vill man ska andas barn så att deras outfit återspeglar åldern och inte så att de ser ut som en fullvuxen man eller kvinna när de bara är fyra år. Det som går emot ens tänk här är att ens barn ofta vill ha sådana skor som ser lite vuxnare ut, och då måste man försöka kompromissa. Här är tre exempel på skor som både passar föräldern som vill klä sina barn barnsligt och barnen som vill klä sig vuxet:

  • Att bära skor i modell som Converse är populärt i alla åldrar. Därför blir det inte tokigt om ens 7-åring bär dem även om man själv gör det. Dessutom är det gulligt att man kan matcha! Det man inte ”behöver” ha är Converse i samma färg. Varför inte låta sitt barn bära ett par glittriga, eller med ett färgglatt mönster? Ett mycket bra sätt att mötas på halva vägen på.
  • Gummistövlar är något som alla barn behöver ha i sin garderob. En i sig rätt barnslig sko, men allt eftersom åren har gått så har fler vuxna även börjat bära det från olika populära märken. Men att köpa stövlar för flera tusen till sitt barn som växer så det knakar är inget alternativ, kolla istället på enfärgade och fina stövlar om de känner att de vuxit ifrån prickigt och randigt!
  • Sandaler är en given sko på sommarhalvåret, för förälder såväl som barn. En viktig sak att tänka på här är både modell och färg. Ett par silvriga sandaler utan klack är alla gånger ett bättre alternativ än svarta och med klack. Använd sunt förnuft!