Bli sommarsnygg

Sommaren är här och det vackra vädret och den rådande värmen får verkligen människor att blomma ut lite extra. Helt plötsligt är det som att färgen svart har utplånats från planeten och bytts ut nästan enbart mot antingen pastellfärger eller mer starka kulörer som orange och röd. Just orange är en färg vi verkligen kommer se mycket av under år 2012 då den ses som en stark accentfärg som numer kan matchas med i princip alla andra färger. Under sommaren vill många dessutom använda mindre smink och lättare dofter. Nedan får ni några allmänna tips inför sommaren.

•    Istället för att använda parfym kan man på sommaren använda sig av bodysprays. Dessa ger en lättare och mer somrig doft och eftersom de heller inte innehåller alkohol som riktiga parfymer gör så fungerar de dessutom att använda när man ska vistas i solen. Några av de absolut mest populära bodysprayerna kommer från Victorias Secret. Eftersom VS inte har någon butik i Sverige är ett tips att beställa dem från beautystore.se.
•    Eftersom man oftast använder mindre smink under sommaren så kan man lätt känna sig lite grå och tråkig. Ja, i alla fall innan man har blivit solkysst och fått en härligt brun färg. Satsa på färgglada naglar istället för att känna dig piffig och fin även med mindre smink. Färger som orange, limegrön, gul, blå, korall eller cerise är helt rätt i sommar.
•    Satsa på färgglada kläder i sommar. I år är det precis lika rätt att klä sig i pastellfärger som puderrosa, ljusgult och mintgrönt som att dra på sig starka neonfärger som neongult, knallorange eller klarblått. I sommar är det med andra ord helt rätt att se mer eller mindre ut som en vandrande färgpalett.