Åk på en härlig shoppingresa till Göteborg

Börjar det bli dags att shoppa lite nytt? Unna dig då en shoppingtur till vänliga Göteborg! Här hittar du det mesta du kan tänkas behöva, oavsett intresse. Se också till att komplettera turen med en natt eller två på ett skönt hotell.

Göteborg är alltid trevligt att besöka och här finns mycket att både se och göra för hela familjen. Här ska vi ge några tips på både sevärdheter och shopping som du inte får missa när du besöker Sveriges framsida. Men först: unna dig en skön hotellvistelse i samband med ditt besök. Elite Hotels har två bekväma hotell i centrala Göteborg, där du garanterat kommer att trivas. Passa på att boka in ett par nätter och njut av en härlig vistelse; läs mer här om Elite i Göteborg.

Massor av roliga sevärdheter

I Göteborg finns många spännande museer som låter dig välja och vrakabaserat på intresse. Gillar du konst ska du inte missa Konstmuseet vid Götaplatsen, medan Röhsska museet bjuder på konstföremål av lite annorlunda slag.

Det finns mycket att ta del av på Göteborgs udda museerskriver tidningen GP

För den optimala nöjesturen med familjen rekommenderas förstås den kända nöjesparken Liseberg, med hisnande karuseller och massor av kul för alla åldrar

Fantastisk shopping i Göteborgs centrala delar

Mycket av shoppingen i de centrala delarna av Göteborg börjar med gallerian Nordstan, där du inte bara hittar de vanliga butikskedjorna utan också flertalet specialbutiker och matställen. För riktigt mysig shopping och flertalet butiker i lite gammaldags stil, rekommenderas en promenad i stadsdelen Haga. Här finner du också flertalet härliga caféer där du kan avnjuta bullar som är stora som en middagstallrik!